Tjäna pengar snabbt - 6 tips

Att tjäna pengar på nätet och på senare tid blivit otroligt populärt efter att många insett hur fantastisk inkomstkälla det kan vara. Om du är kreativ och driftig finns det mycket pengar att tjäna. Vi har hittat 6 sätt att tjäna pengar snabbt och enkelt, online och offline.

Tjäna snabba pengar gratis

Om du vill tjäna snabba pengar gratis måste du rikta dig till de områden som inte kräver någon tidigare investering. Du ska inte heller titta på sätt där du måste ha någon form av inventarie eller köpa in egna tjänster i förväg. Använd det du redan har tillgängligt hemma så som din mobil eller på saker du redan gör för dig själv.

1Tjäna lätta pengar på undersökningar

Ebuno.se och Moneyo24.com är ett par giganter i Sverige inom undersökningar och erbjuder dig att tjäna pengar enkelt genom undersökningar. Du behöver bara registrera dig på deras hemsida och sen kan du snabbt och enkelt fylla i deras undersökningar för att tjäna lite extra pengar på kvällen eller varför inte på bussen hem.

2Tjäna pengar enkelt när du lyssnar på musik

Det här låter nästan som ett skämt men du kan tjäna lätta pengar genom att lyssna på musik om du har eller skaffar många följare på Spotify. Artister behöver hjälp att sprida sin musik och du kan få betalt genom att dela musik i spellistor via exempelvis pushplaylist.com. Du behöver bara uppfylla deras kriterier för att bli en curator sen kommer du ha en enkel inkomst utan att göra något annat än att lyssna runt och hitta lite nya artister att rekommendera.

3Tjäna pengar på din egen bok

Det är superenkelt att tjäna pengar snabbt och enkelt genom att publicera din egen e-bok. Nja snabbt är kanske att ta i då du måste lägga tiden på att skriva ihop en bok; men du kanske redan har massa matrecept du samlat under åren du kan sammanställa till en kokbok?

Du kanske också har en berättelse som redan ligger o pyr i ditt huvud som väntar på att komma ut? Oavsett så kan det vara enklare och snabbare än du tror att publicera en bok och när den väl är fixad är det enkelt att generera en stadig inkomst från den.

Tjäna snabba pengar enkelt

4 Sälj saker du inte använder

Du kan tjäna stora pengar snabbt genom att gå igenom vad du har hemma och känna efter om det är saker du använder eller inte. Tradera, Blocket, Facebook Marketplace och många fler sidor erbjuder dig att sälja dina prylar snabbt och enkelt. Klicka en bild med telefonen och beskriv bilden. Snart har du någon intresserad av dian saker.

Tradera gjorde en undersökning för ett tag som visade på att en normal familj har saker för mer än 14 000 kronor som bara står helt oanvända. Det kan vara ett gammalt Tv-spel eller kläder som inte passar längre. En barnvagn på vinden eller de där vandringsskorna som bara användes en gång. Det kanske inte längre har ett värde för dig men det kan definitivt ha det för en annan familj.

5 Jobba med re-selling

På tal om att sälja saker kan du med väldigt billiga verktyg och enkla medel rusta upp möbler och andra saker som du hittar billigt på Facebook Marketplace. Många lägger upp saker otroligt billigt eller gratis som med bara lite extra kärlek hade ökat väldigt mycket i värde. Då kan du vara den som målar om, tvättar eller reparerar möblerna enkelt för att sen sälja dem vidare till ett högre värde.

6Investera i cryptovalutor

Det här sättet kräver en investering från din egen sida men genom att investera i kryptovaluta kan du tjäna mycket pengar snabbt. Det är en högrisk investering men du kan börja med mycket mindre än du tror. På Cryptovalutor.se kan du läsa mer om kryptovalutor och hur du gör för att börja. Märk väl att kryptovalutor är väldigt instabila och du ska aldrig investera mer än du har råd att förlora men med rätt investering kan du tjäna mycket pengar snabbt.7 Hyr ut ett rum på AirBnb

Med tjänster som AirBnb kan du snabbt och enkelt få in lite pengar på ett rum som står oanvänt. Fixa till det där kontors- eller babyrummet som inte används längre och ställ in en bäddsoffa (kan ofta hittas gratis på Facebook Marketplace). Sen kan du hyra ut via AirBnB.com och tjäna snabba pengar på någon som behöver ett rum snabbt.8 Hitta ett extrajobb

På sidor som ledigajobb.se kan du snabbt och enkelt hitta extrajobb och deltidstjänster utan några större problem. Det är inte de snabbaste pengarna men är en väldigt skön extra inkomst varje månad. Fördelen med visstidsanställning är att det väldigt ofta är flexibelt schema och du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider.

Hur tjänar man pengar snabbt

Om du vill tjäna pengar snabbt ska du alltid leta efter nya vinklar och sätt att minska avståndet mellan dig och din köpare. Du ska inte hålla på med saker som behöver ligga o gro länge utan jobba snabbt mellan inköpet och vidaresäljningen.

Få pengar snabbt till kontot

Det kan knappast kallas att tjäna pengar snabbt men om du behöver få in pengar snabbt till kontot kan du ta ett lån med direkt utbetalning. Det ska absolut nämnas att det inte är en vidare bra långtidslösning men om du behöver få in pengar snabbt att lägga på något oförutsedd utgift är det bra vad du ska leta efter.

Hur tjänar man pengar på internet

Det finns massvis med fler sätt att tjäna snabba pengar på internet och vi har en till artikel om just detta med lite andra tips och tricks. Vi har också skrivet om hur du specifikt kan tjäna pengar på att blogga, genom exempelvis recensioner eller när du driver din dagboksblogg.