Lån med Bisnode

Om du ansöker om lån med Bisnode kommer inte det att registreras en kreditförfrågning som påverkar ditt UC-score eller kreditvärdighet. Genom att jämföra lån online och ansöka direkt på skärmen eller i mobilen går det snabbare att få låneansökan godkänd och pengarna utbetalda till det konto du angett i ansökan. Nedan listar vi lån som finns att ta på marknaden idag – inte bara lån som använder sig av Bisnode. Hoppas du hittar ett lån som passar dig!

Jämför lån

Det finns även räntefria lån och gratis lån och då bör du läsa det finstilta ordentligt så att det inte tillkommer extra avgifter. Ett lån med billig ränta kan nämligen bli ganska dyrt när man väl räknat med samtliga kostnader.

Det gäller att se till helheten när man jämför olika lån – då kan du enkelt hitta det billigaste lånet. Glöm inte att olika ränta gäller för olika typer av lån – bolån har generellt sett lägre ränta än snabblån, smslån och privatlån – vilka alla är blancolån.

Vad är Bisnode

Alla långivare och banker är skyldiga att göra en kreditupplysning innan de beviljar dig lån eller kredit. Detta för att säkerställa att du har möjligheterna för att betala av skulden, men även så att du inte har för många lån och krediter – eller betalningsanmärkningar. Traditionellt har en sådan kontroll skett hos Upplysningscentralen (UC) och du har säkert sett namnet förut.

Bisnode är en konkurrent till UC och erbjuder affärs-, marknads-, och kreditinformation. Deras kunder är ofta företag och banker som behöver underlag för att bevilja krediter eller lån till privatpersoner. Enligt lag måste alla långivare ta ut en kreditupplysning på dig innan de beviljar kredit eller lån. Bisnode erbjuder kreditkontroller som inte kommer att påverka din kreditvärdighet.

Fördelar med Bisnode

Många av storbankerna samarbetar med UC som sparar information om alla dina kreditupplysningar i tolv månader. Och om du har fler än tre upplysningar påverkar det din möjlighet att få ta fler lån väldigt mycket. Bisnode delar samma kreditupplysning flera gånger och påverkar alltså inte ditt kreditvärde.