Hitta Smslån med helgutbetalning

Det kan vara lättare sagt än gjort att hitta ett smslån med helgutbetalning! Här listar vi långivare och lånförmedlare som erbjuder utbetalning på kväll och helg.

När du ansöker om smslån på helgen vill du inte vänta till måndagen utan då vill du förstås få pengarna direkt. Välj ett kreditbolag som använder samma bank som du själv så ökar du chanserna till direkt utbetalning även på helg. Många långivare erbjuder smslån med helgutbetalning men du kan alltså till viss del påverka processen själv.

Att ansöka om lån på helg och kväll kan innebära att pengarna betalas ut direkt. Många långivare erbjuder smslån med helgutbetalning och de samarbetar med de flesta storbankerna för att du ska få så snabb utbetalning som möjligt. Även om kreditbolaget erbjuder helglån med direkt utbetalning kan du snabba på processen genom att ansöka tidigt på dagen.

Hitta smslån med helgutbetalning:

Årsränta: 39%

Årsränta: 39.5%

Årsränta: 39.5%

Långräns: 1000 kr - 20 000 kr

Långräns: 1000 kr - 20 000 kr

Långräns: 2000 kr - 20 000 kr

Återbetalningstid: 30 dagar - 5 år

Återbetalningstid: 30 dagar - Flexibel

Återbetalningstid: 30 dagar - 1 år

Utan UC: Ja

Utan UC: Ja

Utan UC: Ja

Betalningsanmärkning: Ja

Betalningsanmärkning: Ja

Betalningsanmärkning: Ja

Trustpilot: -

Trustpilot: 4.7/5

Trustpilot: -

Årsränta: 39%

Årsränta: 2.95 - 17%

Årsränta: 39%

Långräns: 3000 kr - 20 000 kr

Långräns: 20 000 kr - 500 000 kr

Långräns: 1000 kr - 30 000 kr

Återbetalningstid: 30 dagar - Flexibel

Återbetalningstid: 1 - 10 år

Återbetalningstid: 30 dagar - 3 år

Utan UC: Ja

Utan UC: Nej

Utan UC: Ja

Betalningsanmärkning: Nej

Betalningsanmärkning: Nej

Betalningsanmärkning: Ja

Trustpilot: 4.6/5

Trustpilot: 4.8/5

Trustpilot: 4.6/5

Årsränta: 35%

Årsränta: 39%

Årsränta: 39.60%

Långräns: 3000 kr - 50 000 kr

Långräns: 1000 kr - 40 000 kr

Långräns: 1000 kr - 45 000 kr

Återbetalningstid: 30 dagar - Flexibel

Återbetalningstid: 30 dagar - Flexibel

Återbetalningstid: 30 dagar - Flexibel

Utan UC: Ja

Utan UC: Ja

Utan UC: Ja

Betalningsanmärkning: Nej

Betalningsanmärkning: Nej

Betalningsanmärkning: Ja

Trustpilot: -

Trustpilot: -

Trustpilot: 3.8/5


VarningSmslån är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se


 

Varför ska man ansöka om lån på helgen? Skälen kan vara högst personliga och det kan vara så att du har hittat en jacka på rea, eller en bra begagnad bil på annons. Oavsett vad du vill använda pengarna till kan ett smslån hjälpa dig som har ont om pengar. Tänk bara på att smslån och snabblån är så kallade högkostnadskrediter vilket innebär att du betalar relativt hög ränta.

Att låna pengar för att kunna bjuda laget runt på krogen kan därför vara en dålig idé. Risken är stor att du ångrar dig när du sedan sitter med ett lån som ska betalas. Smslån är en typ av snabblån och detta innebär att hela låneprocessen går mycket snabbt. Från det att du skickat in låneansökan får du besked väldigt snabbt och pengarna betalas ofta ut redan samma dag.

Hur många lånar på helgen?

Många har fördomar och tror att människor som ansöker om lån under helgen har svårt att planera sin ekonomi och att de behöver pengar till impulsköp. Men det är inte sant. Det är ungefär lika stor spridning och lika många som ansöker om lån under helgen som en vanlig vardag. En annan fördom är att många ansöker om lån på fredag och lördag kväll, när plånboken känns tom.

Men detta är också något av en myt. Det är betydligt fler som ansöker om lån på vardagskvällar än just fredag kväll. Många smslån och snabblån erbjuder direkt ut betalning på kvällar och helger men detta är mest ett konkurrensverktyg, eftersom det finns så många aktörer på lånemarknaden. När många slåss om samma kunder måste man sticka ut på något sätt och helgutbetalning har blivit ett populärt argument.

Så får du smslån med helgutbetalning

Jämför olika lån med helgutbetalning och välj det som du tycker verkar bäst. Kontrollera så att du och långivaren använder samma bank och kolla även så att kontoret är öppet. Om det är bråttom bör du gardera dig och ansöka om lån en stund innan kontoret stänger – annars kan ditt ärende bli liggande till dagen efter. Du fyller i ansökan och väljer hur mycket pengar du vill låna, samt återbetalningstid.

Därefter skickas ansökan in och om du får godkänt skriver du under ett låneavtal med hjälp av Bank-ID (e-legitimation). Därefter betalas pengarna ut direkt till det konto du angett i din ansökan. För att pengarna ska föras över så snabbt som möjligt sätts de över till ditt konto utan omvägar. Och så fort du har fått pengarna kan du använda dem till vad du vill!

Smslån helgutbetalning – betalningsanmärkning

Det kan gå att få snabblån och smslån även om du har betalningsanmärkning. De flesta långivarna kan godkänna låneansökan trots betalningsanmärkning. Det är dock viktigt att ta eget ansvar och att inte låna mer än man behöver. Eftersom snabblån och smslån är högkostnadskrediter är räntan ofta hög och årsräntan kan ligga på 25% – 39%. Genom att jämföra lån och räntevillkor kan du hitta det lån som har bäst ränta.

Tänk på att inte impulslåna bara för att du kan låna pengar snabbt och enkelt. Om du ska köpa något kan det vara värt att fundera på saken ett par dagar, såvida det inte är ett tillfälligt erbjudande som du inte kan motstå. Om du lånar pengar och sedan ångrar dig har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt konsumentkreditlagen. Detta gäller om du ansökt om lån online eller i mobilen.

Smslån helgutbetalning SEB, smslån helgutbetalning Nordea, smslån helgutbetalning Swedbank, smslån helgutbetalning Handelsbanken – vilket ska du ska välja? Det beror på vilken bank du själv har. Genom att lånet betalas ut direkt till din bank från samma bank sker överföringen mycket snabbt. När de nya Swish-lånen lanseras kan du få pengarna utbetalda ännu snabbare – redan inom ett par minuter – oavsett om det är kväll eller helg.

Tänk på detta när du ansöker om snabblån

För att kunna låna pengar i Sverige måste du uppfylla vissa grundkrav. Du behöver vara svensk medborgare (folkbokförd i Sverige) och du måste uppfylla minimiåldern för att få låna pengar (kan vara exempelvis 18 år, 19 år, 20 år). När du jämför lån bör du inte stirra dig blind på den nominella räntan, vilket ofta är den listränta kreditbolaget använder vid annonsering.

Det som är intressant är istället den effektiva räntan, vilket är den totala kostnaden för att få låna pengar. Den effektiva räntan är inklusive alla avgifter, så den ger en bättre överblick över vad lånet faktiskt kostar. Räntan sätts alltid individuellt och du kan själv påverka vilken nivå den hamnar på. Ett sätt att öka dina chanser till bra villkor är att förbättra din kreditvärdighet. Kolla upp ditt kreditbetyg här!

Lån utan UC – helgutbetalning

Varje gång du ansöker om lån eller handlar på kredit görs en kreditupplysning. Kreditföretaget eller långivaren kan anlita Upplysningscentralen (UC) eller något annat kreditupplysningsföretag. Om det syns i ditt register att du har ansökt om många krediter kan det bli svårare att få godkänt på en ny låneansökan. Därför väljer många att ansöka om lån utan UC – då kan du ansöka om ett flertal lån på samma kreditförfrågning.

Att minska antalet kreditförfrågningar påverkar din kreditvärdighet och kan höja din kreditscore. På sikt kan du själv jobba för att höja ditt anseende genom att undvika onödiga kreditköp och små lån. Många går även ett steg längre och ansöker om ett större privatlån för att lösa samtliga gamla lån och krediter. Detta kallas samlingslån eller hopbakslån och fördelen är att du ofta kan få lägre ränta än för högkostnadskrediter.

Den lägre räntan gör att du får betala mindre lånekostnad och du kan lägga mer på avbetalning av själva skulden (amortering). Dessutom är det enklare att sköta en enda återbetalning än många små skulder och krediter. Tänk på att alltid betala tillbaka lån inom den bestämda löptiden – annars kan det bli dyrare än vad ni kommit överens om i låneavtalet. Lån utan UC är bra om du vill snygga till din ekonomi, men tänk på att räntan för dessa lån ofta är något högre.